14 черв. 2011 р.

Знайомимось!:)

Наш третій поверх – це під самісіньким дахом монументальної старовинної будівлі колишнього земельного та селянського банку, де зараз знаходиться Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В.Г.Короленка. Зазвичай, такі місця заселяють або казкові персонажі, або  богемні художники, або дуже багаті буржуа. Нам теж пощастило – ми тут працюємо. Далеко не пентхаус  (стіни плачуть – ремонту просять ). Зате – як близько небо, птахи у вікна зазирають, спілкуються. Така собі усамітнена методична обитель. Усамітненість – обманлива. Насправді, життя у нас вирує. Ми ж «мозок» бібліотеки , як, може трохи нахабно, ми себе позиціонуємо. Деяким нахабством виглядає і ця блогоспроба. Поки що ми – блогери-«чайники». Але дуже хочемо навчитися. Мріємо увійти до бібліотечної блогосфери. Захоплюємось успіхами талановитих колег, яким вдалося за короткий час створити яскраві, змістовні, цікаві блоги. Впевнені, що нам є що сказати. Тепер будемо думати, як це краще зробити. Побажайте нам успіхів і до зустрічі на «Третьому поверсі»!

2 коментарі:

  1. Вітаємо вас, колеги -"небожителі" із нашого київського напівпідвальчика, що на вул. Полтавській. Будемо "дружити сім'ями"? :)

    ВідповістиВидалити
  2. Шановна Ольго! Ваш коментар був першим на нашому "Третьому поверсі". Хоч і з запізненням (відпустки), але дякуємо Вам за увагу, за те, що нас помітили. Сподіваємось на подальше продовження знайомства! З повагою- всі ми!

    ВідповістиВидалити