20 лист. 2013 р.

«Sundayборщ» по-чернігівськи

Особливістю цьогорічної обласної школи керівника, яка відбулася 12 листопада в Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка, стало поєднання традиційних виступів, обговорень та оглядів з нестандартними формами заходів для бібліотеки та знайомствами з цікавими людьми.


На школі керівника зовсім нетрадиційно для директорів бібліотек області навчав «готувати» «Sundayборщ» наш земляк, гість із столиці Микола Степанець. Що це за захід, його технологія, «з чим його їдять» та як провести подібний захід у бібліотеці і для бібліотеки, саме цим поділився з бібліотекарями активний громадський діяч, координатор проектів в Big Idea до 2013 року та організатор «Sundayборщів» по всій Україні.
Знайомство з гостем
Поява такого гостя з «дивними» для бібліотекарів ідеями збентежило присутніх, але в ході спілкування та проникнення в ідею, зацікавленість зростала.


«Підготувати та провести такий захід складно лише на перший погляд, а коли спробуєш, то зрозумієш, що це зовсім просто і підходить для будь-кого, а бібліотеки це – прекрасні платформи для цього та організатори», – саме так налаштовував бібліотекарів на свій виступ Микола Степанець.
Технологія "Sundayборщ"
Розповідати про саму технологію «борщу» як автор статті я не буду, це буде приводом до того щоб у читача виникло бажання поспілкуватися з «чудо-кухарем» таких заходів паном Миколою та запросити його до себе. Тож вперед, чекаємо на «борщі» від бібліотек!

До речі, Миколу Степанця можна знайти в соціальних мережах: на фейсбуці https://www.facebook.com/amadeovswalmont та вконтакті http://vk.com/id1410422. А ще можна просто написати електронною поштою pasechnicnik@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар