15 вер. 2014 р.

Лідера визначають вчинки




Менський зоопарк на Чернігівщині – єдиний державний зоопарк України, який розташований в районному центрі. Навесні, коли з фінансуванням стало зовсім скрутно, в обласній газеті опублікували звернення до жителів області директора зоопарку допомогти з харчами для тварин. 

Заступник директора по роботі з дітьми Бахмацької ЦБС Любов Карпич, яка є і керівником екоклубу «Журавлик», організувала в Бахмачі акцію «Допоможемо Менському зоопарку». Домовившись з директором місцевого базару, протягом тижня щоденно з гучномовця Любов Павлівна закликала небайдужих земляків допомогти звірям. Відгукнулись на її прохання як прості люди так і представники влади. Продукти, до речі, зносили до дитячої бібліотеки. А відвозили «бахмацькі гостинці» – юні читачі бібліотеки, члени екоклубу «Журавлик». 

Про акцію мені розказала сама Любов Павлівна, яка електричкою приїхала до Чернігова, щоб забрати книги з обласної бібліотеки та привезти матеріали на обласний конкурс до 200-річчя Т.Г.Шевченка. 

Хто такий лідер, останнім часом багато хто себе вважає ним, а чи це так насправді? Ця скромна жінка-бібліотекар змогла організувати акцію милосердя і доброти та залучити до неї велику кількість небайдужих людей. Вона зробила набагато більше для своїх юних читачів, аніж просто захід виховання турботи і любові до природи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар