20 вер. 2013 р.

Бібліотека для дітей

Про сучасні бібліотеки говорять зараз багато, і якщо починаєш шукати фото сучасних бібліотек, то важко знайти саме українські. Мені випала нагода побувати в сучасній українській бібліотеці, і не лише на екскурсії, а й відвідати захід «Нічні посиденьки», який очолював директор цієї бібліотеки. 

Отже, мова йде про Львівську обласну бібліотеку для дітей. Яка створена в першу чергу задля комфорту читачів. Це поки що єдина сучасна українська бібліотека, яку мені довелося відвідати, де продумано все, щоб діти відчували себе як вдома. Саме таку атмосферу я відчула в цій бібліотеці. Починаючи від місця для дитячих візочків та велосипедів. А ще неформатні зустрічі з письменниками, креативні книжкові виставки, інсталяції, затишні ігрові куточки для малечі, і меблі, які призначені саме для дітей, а не для зручності дорослих...Вразила також кількість настільних ігор та м’яких іграшок, які можна вільно брати та гратися будь-де в бібліотеці. 

Саме обласна бібліотека для дітей залишила найбільше враження від Львова. Отож, якщо буде нагода – обов’язково відвідайте цю чарівну сучасну бібліотеку для дітей – що 100% відповідає своїй назві!














3 коментарі:

  1. Дякуємо, пані Олено! Стараємось, аби діти європейського Львова відвідували європейські бібліотеки :) Запрошуємо в гості колег і радо поділимось досвідом ( і чужому понавчаймося:))

    ВідповістиВидалити
  2. То я буду рекламувати Вашу бібліотеку й надалі! Чекайте на гостей з Чернігівщини!

    ВідповістиВидалити
  3. Молодцы коллеги! Возьмем ваш опыт оформления на заметку.

    ВідповістиВидалити